Ar ragavote čili ir druska pagardintą ananasą?

Netikėta skonių paletė – saldus ananasas, čili pipirai ir jūros druska. Pasirodo ananasai, apibarstyti čili milteliais ir druska yra populiarus patiekalas, užkandis ar skanėstas tolimoje Šri Lankoje. Tolimoje nuo mūsų, tradiciškai šiems laikams išsibarsčiusių, kur mes bebūtume – Lietuvoje, Airijoje, Anglijoje, Norvegijoje ar kituose nepaminėtuose kraštuose. Gaivus ir sveikas užkandis karštam vasaros rytui ar popietei ant mūsų stalo. Receptas paprastas ir aiškus – tiesiog pabarstyti ir valgyti!

čili, druska, ananaso gabaliukai lėkštėje

suraikytas ananasas

Reklama

ananasas supjaustytas lėkštėje

Reklama

ananaso gabaliukai barstomi čili

ananaso gabaliukai barstomi druska

druska, čili, ananasas, patiekalas

Reklama

a pair & a spare

Čili ir druskos barstykite pagal skonį, priklausomai nuo tolerancijos aštriems paiekalams. Ananasas turėtų būti saldus ar ypatingai saldus, kad lipnios, dabar jau sūrokos ir aštrios sultys išliktų ir saldžiomis. Ananaso gabaliukai tiesiog tirpsta burnoje.

Ar turite kokių nors paprastų ir sveikų vasaros užkandžių, kuriuos jums patinka gaminti? Norėtume išgirsti!

Reklama

1 thought on “Ar ragavote čili ir druska pagardintą ananasą?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *