Nustebink artimą ranka rašytu sveikinimu!

Jau nuo seno daugelyje pasaulio šalių yra švenčiamos Šventos Kalėdos. Skirtinguose žemės kampeliuose yra puoselėjamos ir skirtingos tradicijos. Pavyzdžiui Slovėnijoje vaikai dovanas gauna net du kartus per Gruodžio mėnesį. Mūsų šalyje šis gestas būdingas tik vieną kartą, kuomet pabudę Kalėdų rytą visi bėga ieškoti dovanų, kurias atnešė Kalėdų senelis, po papuošta eglute… Tačiau juk nėra įstatymo, jog dėmesį Lietuvoje galime parodyti tik tą dieną.

Reklama

Kaip jau turbūt supratote, turime pasiūlymą. Jam nereikės itin daug pastangų bei išlaidų. Kokia gi idėja? Ogi itin paprasta. Įsigykite popierinį Kalėdinį atviruką, užrašykite nuoširdų sveikinimą antroje jo pusėje, užklijuokite pašto ženklą, nurodykite gavėjo adresą ir išsiųskite. Be abejonės, tai kiek sudėtingiau, nei išsiųsti įprastą sms žinutę ar parašyti sveikinimą elektroniniu paštu. Tačiau pagalvokite, kaip nuostabu būtų gauti ranka rašytą sveikinimą!
Jei atrodo per nelyg paprasta, galite pasitelkti kūrybiškumą bei atviruką padaryti savomis rankomis. Tokiu atveju žmogus būtų nustebintas dvigubai…

Nežinote kokį sveikinimą parašyti bei nesinori įprastų ir kiek pabodusių ketureilių? Tai ne bėda! Jei jau nusprendėte išsiųsti atviruką artimam žmogui, tikriausiai ne itin sudėtinga užduotis būtų prisiminti, ką linksmo ar įsimintino nuveikėte. Koks momentas iš Jūsų draugystės įsiminė labiausiai? Kodėl šis žmogus Jums svarbus bei brangus? Jei jau turite atsakymą, pasidalinkite juo ir su būsimuoju skaitovu. Nieko negali būti geriau, nei šiltas ir nuoširdus prisiminimas.
Tad nedelskite ir susidarę gavėjų sąrašą pradėkite rinkti žmonių adresus bei mąstyti apie palinkėjimus. Daug nedelskite, nes Šventos Kalėdos jau visai ne už kalnų, o paštas šventiniu laikotarpiu dirba gana lėtai… Spinduliuokite džiugesiu ir dalinkitės šiluma!

Reklama

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *